PIJTE OVAJ ZELENI NAPITAK: Kilogrami će nestati, a tijelo biti čisto od otrova…

Da li želite da svoju liniju bukvalno stešete do ljeta, a da pritom kad sljedeći put budete otišli kod ljekara, on vas pohvali zbog toga što vam krvna slika bolja nego ikad, jer ste snizili holesterol? Ako je odgovor potvrdan, onda je ovaj napitak prava stvar za vas.

Višak neželjenih kilograma nerijetko je posljedica tipičnog sjedilačkog načina života i nezdrave ishrane. Sa ovim napitkom zaboravićete šta je to povišen holesterol, a više vam neće biti neophodne ni komplikovane duge dijete.

Sastojci:

– 1,5 l vode
– 3 vezice peršunovog lista srednje veličine
– 1 kg limuna
– malo sode bikarbone

Kako se pravi:

Očistite limunove tako što ćete ih oribati sodom bikarbonom i ostavite ih u hladnoj vodi oko pola sata. Prokuvajte litar i po vode, ostavite da se ohladi, pa nasjeckajte limun i peršunov list i izmješajte s vodom.

Ostavite u poklopljenom sudu u frižideru 24 sata pa sve izmješajte u mikseru. Čuvajte na hladnom i konzumirajte oko 100 ml dnevno.

Kako djeluje:

Peršunov list sadrži dvije grupe jedinstvenih sastojaka: aromatična ulja zbog kojih tako snažno miriše i flavonoide koji zajednički eliminišu toksine iz tijela!

Ovaj začin stimuliše cirkulaciju krvi a uz dodatak limunovog soka dobićete djelotvoran napitak koji obara holesterol takvom brzinom da su mnogi pacijenti šokirali ljekare napretkom.

Izvor: sensaklub.hr