Umotajte noge u foliju: Ono što se desi za 1 sat iznenadit će i vašeg doktora

Aluminijumska folija je jedinstveni materijal. Liječenje folijom praktikovalo se čak i u drevnoj Kini: folija se nanosila na biološki aktivne tačke odgovorne za rad oboljelih organa.

Danas ćete naučiti kako da se riješite bolova u zglobovima pomoću obične folije za hranu! Sve zahvaljujući svojim reflektujućim svojstvima sa nevjerovatnim ljekovitim efektom… Liječenje zglobova folijom je možda najjeftiniji metod, pritom, nema sumnje u njegovu efikasnost!

LJEKOVITI TRETMAN ALUMINIJUMSKOM FOLIJOM

Detaljan opis metode kako se čovjek može tretirati folijom dugujemo psihoterapeutu Vilhelmu Reichu. Folija može izliječiti prehladu, išijas, pa čak i giht!

Folija nanijeta na bolno mjesto odražava biostruje u energetski meridijan iz kojeg potiču. Ovo pozitivno utiče na oboljeli organ povezan sa meridijanom i bol nestaje, piše “Dnevni“.

Liječenje aluminijumskom folijom je zaista lako. Prekrijte bolno mjesto folijom, na primjer, kosti na nogama. Učvrstite foliju zavojem. Folija se mora nanijeti na bolno mjesto sjajnom stranom!

Mnoge ljude zglobovi redovno bole kada se vrijeme mijenja. Sam pogled ka oblačnom nebu, zna da izaziva bol u kostima! Ali folija ovde može da pomogne. Nakon sedam dana stavljanje folije dolazi do olakšanja. Zato su mnogi oduševljeni kad saznaju sve o ovoj čudesnoj tehnici!

Liječenje folijom daje dobre rezultate, pa nemojte se ustručavati da ih probate i predložite vašim prijateljima.