ČUDOTVORNI LIJEK POZNATOG TRAVARA: Čir i bolesti crijeva nestaju u roku od 7 dana…

Čir i bolesti crijeva nestaju u roku od 7 dana…

Ko bi pomislio da kora od nara može poboljšati probavni sistem? Sve što je neophodno je da pustite da se kora osuši i da je držite u kuhinji. Kora je odličan lijek za stomačne infekcije ili bilo kakve druge crijevne poremećaje. U ovom članku možete vidjeti kako da iskoristite njena iscjeljujuća svojstva. 1999. godine je ruski magazin „Zaboravljeni hipokrit i liječenje biljkama“ objavio recept koji je patentirao G.I. Glubokov. Ovaj recept je pružio rješenje za upalu slijepog crijeva, koleru, salmonelu, dijareju i dizenteriju. U ovom članku vam dajemo priliku da pročitate ekstrakt tog recepta koji je objavljen u ruskom magazinu.

Sušena kora od nara za zdrav čaj:

Kako biste napravili ovaj čaj, potrebno je da koristite jednu krišku kore nara sa 20 puta više vode (na primjer 10-12g kore nara sa 200ml vode). Prvo zagrijte šolju ili čašu i zatim dodajte koru od nara. Nakon toga sipajte 200ml vruće vode preko kore. Prekrijte i ostavite da odstoji 25-30 minuta. Nemojte cijediti mješavinu. Proces zacjeljivanja počinje tu. Šolju ili čašu uvijek držite blizu pacijenta. Priprema ovog čaja je ista za svako liječenje koje smo spomenuli – samo je primjena drugačija. Za 5 sati možete izliječiti: dijareju, tifus, dizenteriju, koleru, akutnu upalu slijepog crijeva i salmonelu.

Pratite ova uputstva kako biste dobili najbolje rezultate:

Popijte pola šolje čaja, obavezno bez cijeđenja. Ponovo prekrijte. Ukoliko počnete da se osjećate bolje za 10 minuta, vjerovatno ste imali dijareju i liječenje je gotovo. Ukoliko ne budete osjećali poboljšanje za 10 minuta, vjerovatno se nosite sa tifusom, salmonelom ili kolerom. Ukoliko je to slučaj, popijte ostatak čaja nakon 3 sata. Liječenje će nastaviti u tom periodu. trebalo bi da osjetite neko poboljšanje za 5 sati od početka tretmana.

Sedmodnevni tretman za čir na želucu, čir tankog crijeva i kolitis – za tretiranje ovih zdravstvenih problema pratite ova uputstva:

Popijte pola šolje čaja tj. oko 100ml u toku cijelog dana. Važno je, pak, da čaj pijete iz četiri jednaka dijela, a svaki dio bi trebao biti 25ml. Popijte prvih 25ml ujutru, prije nego što pojedete ili popijete bilo šta, a zadnji dio treba da popijete prije spavanja. Ovaj čaj konzumirajte svakog drugog dana, što znači da ćete ga piti prvog, trećeg, petog i sedmog dana. Količina koju ćete popiti u tom periodu je dovoljna kako biste završili tretman. Prije nego što nastavite sa sledećim tretmanom, uzmite 7 dana pauze i to samo ukoliko je neophodno da nastavite sa tretmanom. Tokom ovog perioda nemojte piti alkohol. Opet napominjemo, čaj nemojte cijediti. Suština ovog tretmana leži u adekvatnim količinama sastojaka koje koristite, što je dio kore od nara i dvadeset puta više vode. Bilo kakva greška u tom odnosu bi mogla imati nuspojave poput vrtoglavice, mučnine i glavobolje.

Izvor: net