DOKTORI SU BILI BIJESNI NA MENE”: Odbio je hemoterapiju i ozdravio uz pomoć ove trave

Doktori su ga upozorili da je jedini način na koji bi se oslobodio raka, prema njihovom mišljenju, bio prolaz kroz konvencionalno liječenje – hemoterapija i zračenje.

Doktori su mu rekli da ima samo tri mjeseca života. On naravno nije sjedio i čekao smrt, već je odbacio sve što su mu doktori rekli i krenuo svojim putem.

Kada su doktori rekli 74-godišnjem Danny McDonaldu iz grada Dunaff u Irskoj da ima rak želuca, tako žestok i raširen da je najvjerovatnije da će ga ubiti u roku od tri mjeseca, on je odlučio ignorisati njihove savjete kako bi izbjegao tretman toksične hemoterapije i prihvatio Bogom dani prehrambeni pristup ozdravljenju.

Četiri godine kasnije, Danny je sjajno, zahvaljujući dnevnom protokolu kojeg je usvojio, koji uključuje konzumiranje sokova pšenične trave (mlade pšenice), hranjivu gustu “superhranu” s raznim nevjerovatnim zdravstvenim beneficijama.

Prema pisanju “Sunday Worlda”, Danny je postao svjestan svojeg stanja kada je jedan dan ulkus odjednom eksplodirao u njegovom trbuhu.

Nakon što je prevezen u bolnicu s farme na kojoj živi, doktori su se borili da suzbiju krvarenje, da bi pritom otkrili kako Danny zapravo ima težak oblik raka želuca koji se proširio po cijelom tijelu.

Oni su ga upozorili da je jedini način na koji bi se oslobodio raka, prema njihovom mišljenju, bio prolaz kroz konvencionalno liječenje – hemoterapija i zračenje.

Za razliku od većine ljudi, Danny je odlučio istražiti druge metode liječenja. Kasnije je obavijestio svoje doktore da se opredijelio za vlastiti domaći tretman koji uključuje mladu pšeničnu travu.

Nimalo iznenađujuće, doktori su bili prilično ljuti na njegovu odluku, ističući kako će on biti “mrtav u roku od nekoliko sedmica” ako odbije njihove savjete. Ali, Danny je držao svoj stav i izabrao pšeničnu travu umjesto ubojite hemoterapije.

“Rekao sam doktorima da nisam bio spreman podvrgnuti se toku liječenja kojeg su mi predložili”, rekao je Danny.

“Znao sam da će me ubiti. Oni su bili bijesni što sam došao do tog zaključka. Moj lični doktor me je upozorio da ću biti mrtav u roku tri mjeseca.”

Daleko od toga da je jurio ili bio neupućen što se tiče svoje odluke, Dannyjev izbor za korištenje pšenične trave kao tretman za njegov rak zasnivao se na brojnim iskustvima koje je čuo od prijatelja o gotovo čudesnom, ljekovitom svojstvu pšenične trave (zelene pšenice).

Tokom vremena, Danny je postajao sve više uvjeren da je pšenična trava sposobna za iscjeljivanje svih vrsta zdravstvenih problema, uključujući i rak. Tako je odlučio upotrijebiti svoje 60-godišnje iskustvo uzgoja i poljoprivrede da uzgoji svoju pšeničnu travu.

“Nisam znao što mogu očekivati, ali sam bio odlučan ići dalje”, prisjeća se Danny.

“U roku od sedam dana osjećaj peckanja koji sam imao je otišao i ja sam se počeo osjećati puno bolje. Prestao sam uzimati tablete koje su mi bile propisane i od tada nisam uzeo niti jednu tabletu do dana današnjeg. Mjesec dana kasnije bol je potpuno nestala i znao sam da sam na putu oporavka. Pšenična trava je djelovala. Napravio sam pravu odluku kada sam odbio savjet doktora.”

Ne samo da je Danny bio u stanju prekinuti korištenje sintetičkih lijekova koji su mu bili prepisani na recept, već je također dobio nazad svu težinu koju je izgubio kao rezultat korištenja lijekova za njegovu bolest.

Zapratite nas i podjelite!Hvala.