IMALA JE SAMO JEDAN SIMPTOM: Marina Tucaković otkrila kako je DOBILA OPAKU BOLEST, ne ignorišite ovaj ZNAK!

Prošla godina je za Marinu Tucaković bila veoma teška. Nakon što je saznala da boluje od teške bolesti ona se povukla iz javnosti, a da liječenje ide u dobrom smjeru najbolje pokazuje to što se Marina vraća poslu, pa je već napisala nekoliko tekstova zadomaće pjevače.

Pored toga što joj posao prija posljednjih mjeseci, Marina uživa i u drugim stvarima, pa je tako otkrila da dane provodi kuhajući ručak, slušajući muziku, kao i da izbjegava rijaliti programe. Marina je ispričala i kako je otkrila da boluje od ove opake bolesti.

– Ja sam znala da će se to meni desiti. Mnogo sam se loše osjećala, mnogo sam se nervirala… Imala sam tu ranicu koju sam ignorisala… Ja sam znala da sam bolesna. Ali stvarno sam znala… Svjesno nisam otišla kod ljekara. Imala sam i privatnih problema i onda to čovjek zanemari. Ja sam sebi nekako bila na posljednjem mjestu – ispričala je nedavno Marina.

Međutim, Marina je poslušala savjete ljekara i zahvaljujući terapijama sada se oporavlja. A da se zaista osjeća bolje Marina je pokazala i kada se nedavno pojavila na koncertu jednog pjevača, ali i drugim događajima koji su organizovali njeni bliski prijatelji.

Izvor: hayat