NAPITAK ZA MRŠAVLJENJE KOJI DAJE REZULTATE ZA SAMO 5 DANA: Topi masne naslage sa stomaka, a pravi se brzo i lako!

Napitak za mršavljenje i skidanje masnih naslaga sa stomaka – rezultati vidljivi za samo 5 dana!

Kada započnete proces mršavljenja najvažnije je da imate izbalansiranu ishranu i fizičku aktivnost. Ipak, postoje mali prirodni pomagači koji vam mogu pomoći da ubrzate ovaj proces na zdrav način.

Donosimo vam recept za napitak koji u sebi sadrži sastojke pune vitamina, minerala i antioksidanata, a svaki od njih je odličan za detoksikaciju i ubrzanje metabolizma. Na Intenetu mnogi korisnici tvrde da je ovaj napitak dao rezultate za 5 dana, a osim mršavljenja, donosi sjajnu energiju, detoksikuje organizma i hidrira tijelo.

Posebno se preporučuje onima koji žele da skinu masne naslage sa stomaka. Popijte ga ujutru prije doručka. Ukoliko ne možete sve da popijete ujutru, konzumirajte ga i tokom dana između obroka. Izbjegavajte da pijete napitak uveče jer je jedan od glavnih sastojaka zeleni čaj koji sadrži kofein.

Recept za napitak za mršavljenje

Sastojci:

1 krastavac
1/3 veze peršune
nekoliko listića svježe nane
6 cm korijena đumbira
200 ml zelenog čaja
100 ml vode

Priprema:

Krastavac oljuštite i operite, a zatm isjeckajte peršun i listiće nane. Koren đumbir aizrendajte, a zeleni čaj skuhajte i ostavite da se ohladi. U blender stavite sve sastojke i vodu, pa mutite dok ne dobijete jedinstvenu smjesu. Konzumirajte napitak ujutru prije doručka, piše “Sensa“.