NARODNI LIJEK ZA KIČMU: Nakon ovog tretmana narednih nekoliko godina nećete osjetiti ni najmanju bol…

Narednih nekoliko godina nećete osjetiti ni najmanju bol…

Za ovaj nevjerovatni prirodni lijek se kaže da ublažava bol osteoporoze i da nakon upotrebe nećete osjećati bol narednih nekoliko godina. Ovo je mješavina za masažu koja se priprema sa nerafinisanim biljnim uljem i soli (možete koristiti morsku so). Medicinska mješavina se priprema odmah za cijeli tok liječenja.

Ljekovito jedinjenje za liječenje osteohondroze:

RECEPT:

Sastojci:

– 10 kašika soli

– 20 kašika ulja (maslinovog ili suncokretovog)

Priprema:

Pomješati ulje i so u staklenoj flaši. Zatvoriti je. Nakon nekoliko dana dobićete laganu mješavinu. Vaša smjesa je gotova.

Primjena:

Svakog jutra bi trebalo utrljati mješavinu energičnom masažom recimo na vratne pršljenove (ili na dijelove vašeg tijela gdje konstantno osjećate bilove: kičma, koljena, lopatice, kukovi i sl.) na mjestima gdje osjećate bol. U početku masirajte 2-3 minuta, dodajući svaki dan još 2-3 minuta, kako bi na kraju imali cjelokupno vrijeme masaže od 20 minuta. Nakon završetka masaže, obrišite tijelo mokrim i toplim peškirom. Prilikom primjene postupaka kao što je ovaj, može se desiti da prouzrokuje manju iritaciju kože. Stoga, nakon završetka masaže, obrišite kožu suhom krpom i pospite bebi puderom u prahu. Rezultat 10-dnevnog tretmana je stimulisanje cirkulacije i poboljšanje mišićne regeneracije hrskavice i koštanog tkiva. Nakon 8-10 procedura primjetit ćete radikalne promjene. Obnavljanjem protoka krvi u vratnoj kičmi, glavobolje nestaju i vid se popravlja. To je povezano sa činjenicom da se tijelo oslobađa od toksina, što zauzvrat pomaže normalizaciji metabolizma. Tokom procesa čišćenja, možete osjetiti malu pospanost i vrtoglavicu ali to se ne događa često. Po pravilu, tretiranje osteohondroze na ovaj način prolazi bez nuspojava i pruža odlične rezultate. Budite zdravi!!

Izvor: webtribune