REVOLUCIONARNO OTKRIĆE ALTERNATIVNE MEDICINE: Samo četiri kašike dnevno i bolest se sama povlači

Revolucionarni lijek…

Recept ruskog naučnika, profesora Hrista Mermerskog, mnogi predstavljaju kao revolucionaran lijek, kojim su navodno na hiljade ljudi izlječeni od raka.

Tajna je u tome što ova smjesa čisti krvne žile, liječi srce, obnavlja imunitet, čisti jetru i bubrege.

Takođe, poboljšava rad mozga i pamćenje, čuva od infarkta i dovodi do izlječenja onih koji su doživeli infarkt ili moždani udar. Mnogi govore i da je riječ o najboljem sredstvu protiv svih vrsta raka!

Sastojci:

– 15 svježih, zdravih limuna

– 12 glavica svježeg bijelog luka

– 1 kg domaćeg meda

– 400 g proklijale pšenice (mlada zelena pšenica)

– 400 g svježih oraha

Priprema:

Da proklija pšenice: 400 g pšenice staviti u prokuhanu vodu, u staklenu posudu. Naliti vodom da odstoji, najbolje preko noći.

Poslije 10 – 12 sati, preko čiste gaze ocijediti vodu i dobro oprati zrna, pa opet procijediti kroz gazu. U posudi ostaviti ocijeđenu pšenicu da odstoji 24 sata. Nakon toga, dobićete pšenicu sa klicama, dužine 1-2 milimetara.

Priprema lijeka:

Samljeti zajedno proklijalu pšenicu, orahe i očišćene glavice bijelog luka. Samljeti i 5 limunova sa koricom, pa sve zajedno izmješati.

Od ostalih 10 limunova uzeti samo sok i pomiješati sa ostalom masom, dok smjesa ne postane homogena.

Dodati med i duže miješati drvenom kašikom, pa sipati u staklene posude. Ostavite ih da stoje 3 dana u frižideru, pa onda možete početi sa konzumiranjem.

Primjena:

Ova hrana uzima se 30 minuta prije doručka, prije ručka, prije večere i prije spavanja po jedna kašika. Ako je koristite za liječenje raka, uzimajte jednu do dvije kašike svaka 2 sata.

Profesor Mermerski kaže da recept garantuje zdravlje i dug život, kao i izlječenje od raka, očuvanje svježine tijela, mladosti i energije.

„Ovaj lijek sadrži sve neophodne vitamine, mineralne soli, bioaktivne supstance, proteine, ugljene hidrate i biljne masti. Zato i poboljšava rad svih unutrašnjih organa i žlijezda, koje održavaju tijelo zdravim, a dovodi i do izlječenja od raka u potpunosti“, istakao je doktor.