TINKTURA ALKOHOLA OD BELOG LUKA – ČISTI KRVNE SUDOVE, SMANJUJE HOLESTEROL, OSLOBAĐA TELO OD PARAZITA I MNOGO TOGA JOŠ

Presekli smo beli luk i izvadili jezgro … Kad shvatite zašto, sigurno ćete i vi to učiniti!

Beli luk hvalimo u mnogim člancima na našoj veb stranici, ali danas smo saznali i naučili nešto novo o ovoj namirnici. Ispostavilo se da beli luk pomaže u mršavljenju i moćan je agent za prevenciju raka!

Tinktura alkohola od belog luka pomoći će da se rešite parazita u telu, podmladite i očistite krvne sudove, oslobodite se viška holesterola i ubrzate metabolizam! Ali mora se slediti jedno obavezno pravilo da bi se postigao maksimalan terapeutski efekat…

TINKTURA OD BELOG LUKA

  • 200 g alkohola
  • 200 g izgnječenog, oljuštenog belog luka

PRIPREMA

  1. Važna napomena: pre drobljenja belog luka uklonite jezgro iz čena ako je grubo i primetno. Mladi beli luk ne treba podvrgavati ovom postupku. Jezgro treba ukloniti jer staro jezgro belog luka može loše uticati na funkcionisanje gastrointestinalnog trakta.
  2. Prelijte izgnječenu smešu belog luka alkoholom. Ostavite smešu da odstoji oko 10 dana, a zatim procedite, kroz gazu, i čuvajte u staklenoj bočici ili teglici, na tamnom mestu.

KAKO KONZUMIRATI TINKTURU OD BELOG LUKA

Razblažite 10 kapi tinkture belog luka u 5 supenih kašika hladnog mleka. Pijte zdravstveni eliksir 20 minuta pre obroka. To treba da radite 2 puta dnevno tokom 2 nedelje, a zatim napravite pauzu od 2 nedelje i ponovite dvonedeljni kurs ponovo. Efekat je neverovatan!

U roku od nedelju dana primetićete koliko su se poboljšali procesi varenja – nema težine u stomaku nakon jedenja. Gubitak kilograma je moguć! Kao rezultat čišćenja krvnih sudova, hronične glavobolje će se ublažiti ili nestati, a san će se takođe normalizovati. Unos tinkture belog luka takođe pozitivno utiče na stanje kože, ona se mnogo brže obnavlja, izgleda svežije i nedostaci nestaju!

Nema kontraindikacija za uzimanje ovog leka. Razređena u mleku, tinktura belog luka je potpuno sigurna za stomak, pored toga, uklonili smo jezgro belog luka, koje bi moglo biti štetno.

Inače, preporučuje se uklanjanje jezgra već izniklog starog belog luka pre nego što se pojede beli luk: tada miris belog luka neće biti tako oštar i brzo će nestati! Prženi beli luk je takođe veoma koristan i treba ga jesti.

Ovaj recept za tinkturu belog luka pravo je bogatstvo koje možete podeliti sa prijateljima! Ne gubite vreme, pripremite tinkturu i uživajte u njenim blagodetima.