VRLO ZDRAVA I POPULARNA – KAČAMAK DIJETA: Za 4 dana 4 kilograma manje masnoće…

Kačamak dijeta koja traje 4 dana obezbijediće vašem tijelu neophodne vitamine i minerale, očistiti crijeva i ubrzati metabolizam. Svima nama u nekom trenutku treba brzo rješenje koje će nam pomoći da skinemo nekoliko kilograma viška u kratkom roku. Najbolje rezultate daju rješenja koja prijaju našem stomaku, a baš takav je kačamak! Kompleksni ugljeni hidrati u kombinaciji sa vlaknima iz palente dugo se vare, pa nas dugo drže sitim, a pritom stimulišu dobro varenje i sprječavaju zatvor, koji je česta posljedica brzinskih dijeta. Sa druge strane, kačamak dijeta koja traje 4 dana obezbijediće vašem tijelu neophodne vitamine i minerale, očistiti crijeva i ubrzati metabolizam. Takođe, palenta će pomoći da se ublaži i nivo holesterola u krvi.

Palenta,
Palenta,

PLAN KAČAMAK DIJETE:

1. Dan:

– 400g palente, 1 krastavac, 1 paradajz, 1 jabuka, 2l vode

2. Dan:

– Duplirajte meni iz prvog dana

3. Dan:

– 400g palente, 300g zelene salate, 200g svježeg kupusa, 2 šargarepe, malo limunovog soka i 1 kašičica maslinovog ulja, 2l vode, 3 šolje zelenog čaja bez šećera.

4. Dan:

– Duplirajte meni iz trećeg dana.

Palenta,
Palenta,

Postupak kuhanja palente:

Da bi vam kačamak pomogao u mršavljenju, morate da ga kuhate bez mlijeka, šećera ili putera.

Sastojci:

– 50g palente

– 200ml vode

– pola kašičice maslinovog ulja

Maslinovo ulje,
Maslinovo ulje,

Priprema:

Blago isperite živu palentu čistom vodom. 200ml vode sipajte u šerpu i vrlo malo posolite. Ostavite da proključa pa dodajte palentu. Kuhajte na niskoj temperaturi od 15min do 20min. Kad se skuha, dodajte maslinovo ulje i promiješajte. Dok ste na kačamak dijeti, pijte puno vode i jedite male porcije kad osjetite glad.

Izvor: Stil.kurir

Zapratite nas i podjelite!Hvala.