EVO KAKO ZA MINUT ZAUSTAVITI SRČANI UDAR! OVO BI SVAKO MORAO DA ZNA!

Ako neko ima srčani udar, iza grudne kosti postoji jak pritisak, gori, koji ne prolazi, onda morate hitno pozvati hitnu pomoć.

Ali u životu postoje situacije kada „hitna pomoć“ ne može da stigne, a tablete nisu pri ruci. Onda moramo hitno i brzo da reagujemo sami.

Dr. D. Christopher i Dr. R. Schultz posvetili su polovinu svog života istraživanju ovog problema. I došli su do zaključka da je moguće zaustaviti srčani udar u roku od jednog minuta uz pomoć jednog proizvoda.

Svi bi to trebali imati kod kuće!

KAKO ZAUSTAVITI SRČANI UDAR

Džon Kristofer već 35 godina posmatra efekte kajenskog bibera na ljudsko telo. Za sve ovo vreme nijedan njegov pacijent nije umro, već se, naprotiv, stanje pacijenata značajno popravilo.

Da biste zaustavili predstojeći srčani udar, u čašu vode treba da dodate jednu kašičicu mlevenog kajenskog bibera. Ova ljuta paprika sadrži visok nivo kapsaicina, koji iritira respiratorni trakt, kožu i sluzokožu.

To je sredstvo za ublažavanje bolova i distrakcija. Ova metoda je pogodna ako je osoba pri svesti. Ako je u nesvesti, tada možete kapnuti nekoliko kapi ekstrakta kajenskog bibera pod jezik.